Vandens minkštinimo filtras COMFORT – A

  • 2021-05-21

    Vandens minkštinimo filtras COMFORT – A

    Kalkėtas ir kietas vanduo

    Viena dažniausių vandens kokybės problemų Lietuvoje yra kietas vanduo. Naudojant kietą vandenį buityje matomos kalkių nuosėdos ant buitinių prietaisų, vandens šildytuvai praranda efektyvumą, prausiantis kietu vandeniu sausėja oda, reikia daugiau buitinės chemijos.

    Vandens minkštinimui naudojami vandens filtrai, kurių pagalba gaunamas minkštas vanduo kasdieniam naudojimui.

     Vandens minkštinimo filtrai

    Vandens minkštinimo filtrų veikimo principas pagrįstas jonų mainais. Kietas vanduo teka per specialią katijoninę įkrovą (užpildą). Vandeniui tekant pro katijoninį užpildą, vandenyje esantis Ca, Mg jonai yra sulaikomi. Ca ir Mg jonų druskos yra pagrindiniai elementai, nusakantys vandens kietumą ir dėl ko susidaro kalkės. Ilgainiui dirbant vandens minkštinimo filtrui speciali įkrova, kuri minkština vandenį praranda savo savybes, dėl to būtina ją regeneruoti. Vandens minkštinimo filtro regeneracijai naudojama NaCl druska. Dažnai yra manoma, kad vanduo vandens minkštinimo filtruose yra filtruojamas druskomis, NaCl druskos yra naudojamos tik vandens minkštinimo filtro regeneracijai, t. y. vandens filtro darbingumui atstatyti.

    Vandens minkštinimo filtras COMFORT – A

    Vandens minkštinimo filtras išsiskiria savo dizainu ir funkcionalumu. Tai puikus sprendimas tiems žmonėms, kurie ieško geriausio kokybės ir kainos santykio. Vandens filtras COMFORT – A pasižymi savo našumu, nors yra ganėtinai kompaktiškas ir nesukelia papildomų nepatogumų montuojant vandens filtrą prie namo ar buto įvado.

    Vandens minkštinimo filtras turi naujos kartos diskinį valdymo vožtuvą. Filtro valdymo vožtuvo diskas pagamintas iš keramikos, dėl šios priežasties vožtuvas yra patvaresnis ir ilgaamžiškesnis. Filtras sunaudoja ženkliai mažiau druskos prasiplovimo stadijoms dėl valdymo vožtuvo ”Up Flow”- prasiplovimas vykdomas atvirkštine vandens srove, kas leidžia sutaupyti druskos, bei vandens filtro prasiplovimo stadijoje. Druskos talpa užpildoma automatiškai prieš filtro prasiplovimo stadiją minkštu vandeniu, kas prailgina užpildo tarnavimo laiką.

    Vandens filtro programavimas yra ganėtinai paprastas ir leidžia paprastam vartotojui suprasti filtro programavimą. Filtras turi gamyklinę vandens apėjimo liniją ‘’Bypass’’, kuri ne tik palengvina filtro montažą, bet ir leidžia sutaupyti montavimui reikalingas medžiagas. Filtravimo korpusas nerasoja nuo temperatūros skirtumų.

    Vandens minkštinimo filtras COMFORT – A pagamintas ir testuotas gamintojo WFILTERS.

    UAB „LT Aqua“ kompanija yra įgaliotas WFILTERS kompanijos atstovas Lietuvoje. Dirbame visoje Lietuvoje, netik montuojame vandens minkštinimo filtrus, bet ir pasirūpiname, kad tiksliai žinotumėte kokie vandens filtrai reikalingi. Atliekame vandens tyrimus, kurių pagalba sužinome koks vandens valymo sprendimas yra pats optimaliausias klientui. Vandens mėginius atlikti vandens tyrimams, galime atvykti paimti visoje Lietuvoje.

    Reportažas apie vandens minkštinimo filtrus

info
close
Susisiekite!